Malin Månsson

Skönhet & hälsa. Makeup & hudvård. Allt & inget.

red lips & eyeliner

Kategori: Daily, Makeup education

dödsmycket! 
 
marilyn monroe stod stod på schemat idag, jag blev sminkad först av mysan :) blev riktigt snyggt! blev tyvärr lite ångest över min egna sminkning.. prestationsångesten står högt.. eyeliner med vinge ska nu övas typ varje dag (!) 
 
 
lite suddig.. :)
 
 
 

daycream & serum

Kategori: Daily, Skincare

mina nya dagkräm titta in i skåpet för ett tag sen, blev elizabeth ardens 8hour kräm för ansikte. för er som provat balmet som dem har som läker allt (vilket de typ gör), så är det samma doft - lite mildare. en behaglig återfuktande kräm med spf 15. kräsmen har skyddande effekter mot extremt väder och klimatförändringar, därav att den kändes helt rätt nu när det börjat bli kallare. tillsammans med den är det även där elizabeth arden - visible difference optimizing skin serum. serumet ger en klarare hud, minimerar linjer och porer blandannat. toppenkombo med andra ord :) sen kör jag som sagt nattkräm från estelle & thild för känslig hud - mycket återfuktande, skyddande produkter pga att min hud inte gillar väderomslag. 
 
 
 
 

lets makeup

Kategori: Makeup, Makeup by me

fy vad dålig jag har varit här då.. nu sitter jag iallafall på brommas flygplats efter en rolig och givande praktik på filmhuset där det idag gjordes 5 avsnitt av postkod lingo med henrik johnsson. varit en mycket rolig dag! :) lite kändisar med var inte fel ;) spelades in ett avsnitt med tobbe, calle från lets dance och de snygga tjejerna i Alcazar. det var nog det roligaste avsnittet, för det var såklart mycket trams haha :)
 
nu nu ska jag sitta med min makeupbok och läsa den några gånger är tanken, sen ska måin snälla man hämta mig :) 
 
lite dåliga mobilbilder från dagen;